Lakossági kérdőív ÁROP-1.A.5.

TISZTELT ZALASZENTGRÓTIAK!


Városunkban 2010. évben elindultunk egy úton, hogy formáljuk együtt a várost! Közös munkánknak már látható eredményei vannak, de a folyamatos javítást, megújulást szem előtt tartva szeretnénk továbblépni, hogy hatékonyabban használjuk erőforrásainkat, melyet Önök adó formájában rendelkezésre bocsájtanak.


Az Európai Unió támogatásával - az ÁROP-1.A.5. számú pályázat keretében - az Önkormányzat szarvezetfejlesztési programot valósít meg, mely egy átfogó programként támogatjaa az ott folyó munkát, alkalmazkodva a bekövetkezett törvényi változásokhoz.


A hatékonyabb működéshez elengedhetetlen, hogy értékes visszacsatolást kapjunk a lakosságtól a hivatali működésre, a közszolgáltatásokkal kapcsolatban. Ennek érdekében egy kérdőívet állítottunk össze, melyet különböző csatornákon eljuttatunk Önhöz (helyi újság, városi honlap [www.zalaszentgrot.hu]).


Válaszaikkal olyan azonnali döntéseket segítenek elő, melyek az ügyfélközpontú működést, az ügyintézési folyamatok gyorsítását és a szolgáltató közigazgatás eszméjének megvalósítását biztosítják!


Városunk polgáraként számítok az Ön jobbító szándékú, őszinte véleményére.


A kérdőíveket itt az elektronikus felületen letölthetik, majd kinyomtatva, a papír alapon kitöltött kérdőíveket a kihelyezett "városládákba" is elhelyezhetik. Illetve Word dokumentumban leírva válaszaikat várjuk a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre.


Véleménye megosztására 2014. augusztus 31-ig tudunk lehetőséget biztosítani. Kérem tiszteljen meg válaszának megosztásával!