Hivatal Hirdetmények

Felhívás HÉSZ módosítás véleményezésre

Felhívás HÉSZ módosítás véleményezésre


FELHÍVÁS

Zalaszentgrót Város Önkormányzata tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, a város vallási közösségeit, civil és gazdálkodó szervezeteit, egyesületeit és szakmai érdekképviseleteket, hogy a képviselő-testület a 2/2023. (I. 26) számú határozatában új kereskedelmi szolgáltató egység megvalósítása érdekében döntött a helyi építési szabályzat módosításának elindításáról, valamint a 29/2023. (III. 29) számú határozatában az új kereskedelmi szolgáltató egység megvalósításához szükséges területet kiemelt fejlesztési területté nyilvánította.

A döntéseknek megfelelően a város településszerkezeti tervének, a helyi építési szabályzatának és szabályozási tervének módosítására vonatkozó véleményezési dokumentáció elkészült, amely megtekinthető a www.zalaszentgrot.hu weboldalon, illetve a Zalaszentgróti Közös Önkormányzati Hivatal hirdetőtábláján.

A településtervek tartalmáról, elkészítésének és elfogadásának rendjéről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 419/2021. (VII. 15.) Korm. rendelet 65. § alapján lakossági fórumot hívok össze 2023. szeptember 15-én 8 órára a Zalaszentgróti Közös Önkormányzati Hivatal Deák Ferenc tanácstermébe.

A tervmódosítással kapcsolatosan észrevétel és javaslat a lakossági fórumon szóban, a fórumot követő 5 napon belül írásban Zalaszentgróti Közös Önkormányzati Hivatal, 8790 Zalaszentgrót Dózsa György u.1. levélcímére, illetve a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. elektronikus levélcímére történő megküldéssel tehető meg, illetve közvetlenül az E–TÉR felületre tölthető fel. A tervezett módosítással kapcsolatban további információ a Zalaszentgróti Közös Önkormányzati Hivatalban kérhető.

Baracskai József

polgármester

Felhívás HÉSZ módosítás véleményezésre (méret: 14165 Kb formátum: zip)